Jókedvűen, természetesen a gyógynövények erejével

barna alga, vadgesztenye, tökmag, szója, citromfű

Ha kimerültek belső vitamin- és ásványianyag-raktáraink, a tavasz közeledtével új erőre kapunk, a több fény és napsütés mindenkit jókedvre derít. Szívesebben sportolunk a szabadban, több friss zöldséghez jut szervezetünk. Egyes vitaminokra, ásványi- és nyomelemekre azonban nagy mennyiségben lehet szükségünk, ezt étrend-kiegészítőkkel is pótolhatjuk. De emellett ne hanyagoljuk el esetleges egyéb problémáink kezelését sem, mint a stressz, a nehézláb-érzés, a változókori panaszok vagy emésztési gondok, mivel ezek komolyabb következményekkel járhatnak, ha nem foglalkozunk velük. Miért ne választanánk ehhez természetes megoldásokat?

A tradicionális növényi hatóanyagok megbízhatóan és hatékonyan enyhíthetik a problémáinkat a természet kincseire alapozva. A jó ár-érték arányú, magyar gyártású Dr.M Prémium és Dr.M VEGÁN termékek összetétele a gyógynövényekre épül. A természetes hatóanyagok minél jobb hasznosulását a fekete borsból előállított, szabadalmaztatott összetevő, a Bioperine® segíti elő.

A fitoterápia a vadgesztenye magjából kivont eszcin hatóanyagot sikeresen alkalmazza a vénás keringési problémák enyhítésére. Ha a nap végén elgyötörtnek és betonkeménységűnek érezzük a lábainkat, próbáljuk ki a vadgesztenyét! A vadgesztenye-kivonat eszcin-tartalma segíthet lábaink fáradtságérzetének enyhítésében, a megfelelő vénás és hajszáleres keringés fenntartásában és a nehézláb-érzés enyhítésében. A kapszulázott kivonat garantálja a megfelelő adagolást és a hatóanyag-tartalmat. A Dr.M Prémium Vadgesztenye étrend-kiegészítőből naponta mindössze egy kapszula bevétele javasolt, a Bioperine® összetevő javítja a hatóanyagok felszívódását.

A Dr. M Prémium Organojód kapszula a jódhiányos állapotok megszüntetésére kínál természetes megoldást. Egyes tengeri élőlények sejtjeiben – mint például a barna alga – a jód felhalmozódik, és jól hasznosuló formában alkalmas a jód pótlására.

A folyamatos stressz és a nyugtalan alvás jelentősen rontja életminőségünket, ráadásul később számtalan rejtett betegséghez vezethet. A régóta bevált gyógynövénypáros, a citromfű és a komló kivonata a felszívódást segítő Bioperine®-nel javíthatja mentális jólétünket, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá teheti az éjszakáinkat.  A Dr.M VEGÁN RELAX Herba kapszulában lévő növényi kivonatok hozzájárulnak a relaxációhoz, a nyugodt, kiegyensúlyozott alváshoz és segíthetnek megőrizni nyugodt lelkiállapotunkat. Ráadásul az étrend-kiegészítő kapszula szedése a vegán étrendbe is illeszthető.

Közismert, hogy a szója izoflavont régóta ajánlják a változókori panaszok enyhítésére, a változókori jó közérzet eléréséhez. A Dr.M VEGÁN KLIM-MAX Herba Bioperine®-nel étrend-kiegészítő kapszulában lévő szója izoflavon természetes fitoösztrogén, így segíthet a változókori tünetek enyhítésében, a  tökmag-kivonat pedig a változókorban gyakran előforduló vizelettartási problémák enyhítésében, mivel támogatja a normál vizeletürítési funkciót.

A sörélesztőből és a zabkorpából készült tabletta azok számára ajánlott, akik ezeket az élelmiszereket nem szeretik természetes formában – például joghurtba keverve  – fogyasztani, de jótékony hatásuk miatt szívesen illesztenék be étrendjükbe.

A hazai fejlesztésű és gyártású Dr.M Prémium és Dr.M VEGÁN étrend-kiegészítő termékcsalád széles termékpalettájából válogathatnak a vásárlók. Ha magas hatóanyag-tartalom mellett lényeges szempont a gazdaságos kiszerelés, a kedvező ár és a jó ár-érték arány, próbálják ki termékeinket!

Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp