Rólunk

A Volmix Kft. 1990 elején alakult magyar tulajdonú cég, működésünk két alappillére a gyógyászati és a vegyi divízió.

gyógyászati divízió feladata gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők, vitaminok forgalmazása, a vegyi divízió pedig brand és saját márkás vegyipari termékek – mosószerek, gépi mosogatószerek és tisztítószerek – gyártását és forgalmazását végzi.

A cég gyógyászati divíziója német, osztrák, spanyol és magyar cégek kizárólagos képviseletét látja el. A termékek kiválasztásánál nagyfokú igényességgel járunk el. Jelenleg mintegy 80 féle készítményt forgalmazunk, melyek indikáció szerint széles skálát fognak át. Minden termékünk rendelkezik a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges szigorú engedélyekkel. A készítmények szinte 100%-ban természetes alapanyagúak, melyek a legkorszerűbb körülmények között készülnek. Hazánkban szinte minden olyan partnerrel kapcsolatban állunk, akik gyógyterméket és étrend-kiegészítőket forgalmaznak, ezek közül csak a legnagyobbakat felsorolva: Phoenix Zrt; Bellis Egészségtár; Hungaropharma Zrt; Herbaház; Mediline; Bijó Kft; dm; Rossmann. Viszonteladókat és egyéni vásárlókat is kiszolgálunk, valamint igény szerint csomagküldő szolgálatot is működtetünk. Termékeink patikákban, bioboltokban és nagy kereskedelmi láncokban egyaránt elérhetőek.

A Volmix Kft. által kizárólagosan képviselt külföldi partnereink:

  • Apomedica GmbH., Graz, Ausztria
  • Cheminova International, S.A., Madrid, Spanyolország
  • Dronania GmbH., Bad Wörishofen, Németország

Az általunk forgalmazott gyógytermékeknek és étrend-kiegészítőknek a következő fő feladatokat kell ellátniuk:
1. Növelniük kell a szervezet ellenálló képességét, szolgálni kell az egészség megőrzését, valamint a  közérzet javítását.
2. Hozzá kell járulniuk a korszerű táplálkozáshoz.
3. Minden területen a természetességet kell előtérbe állítaniuk.

Vegyipari részlegünk saját fejlesztésű és saját gyártású környezetkímélő mosó- és tisztítószerek forgalmazásával foglalkozik. Mosódió termékcsaládunk sikerét jelzi, hogy termékeink megtalálhatóak a legnagyobb kereskedelmi láncok polcain az egész ország területén (Tesco; Auchan; Metro, Spar, dm, Rossmann, Müller).

Működésünkben szem előtt tartjuk a környezetvédelmi szempontokat: olyan termékekkel bővítjük a szortimentet, melyek lehetőleg természetes alapúak, az alapanyagok és csomagolóanyagok kiválasztásánál a természetben könnyebben lebomló vagy természetes eredetű anyagokat részesítjük előnyben. A környezeti szennyezés megelőzése és a fenntartható fejlődés jegyében igyekszünk minimálisra csökkenteni a környezeti terhelést.

A legfontosabb alapelvünk a megbízhatóság minden szinten!

  1. megbízhatóak legyünk vásárlóink számára,
  2. megbízhatóak legyünk a gyártott és forgalmazott termékek minősége és hatékonysága szempontjából,
  3. megbízhatóak a kiszolgálásban és
  4. partnerkapcsolatainkban is.

Így válik élővé vállalatunk szlogenje:

“BÍZZON A TERMÉSZETBEN!”

Minőségpolitikánk letölthető pdf formátumban ide kattintva.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp