Minőségpolitika

A VOLMIX Kft. minőségpolitikája

Üzletfilozófiánk:

Az ügyfeleink elvárásainak teljesítése, amelynek fő szempontja termékeink és szolgáltatásaink minősége, amin a következőket értjük:

–        Szakmai felkészültség, teljeskörűség

–        Következetes és korrekt árajánlatképzés

–        Határidőre történő teljesítés

–        Kiváló beszállítók és alvállalkozók

Cégünk olyan hatékony minőségirányítási rendszert kíván bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásainak, termékeinek állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és megrendelői megelégedettségét.

A vállalkozás értékét szakemberei tudása és szakmai tapasztalata jelenti. Célunk, hogy olyan környezetet biztosítsunk munkatársaink számára, ahol képzettségüket és képességüket a cég és saját érdekük érvényesítése eléréséhez kamatoztatni tudják, szükség esetén pedig továbbfejlesztik tudásukat, mellyel a vállalkozás fejlődését képesek segíteni.

Vezetőségünk intézkedéseivel arra törekszik, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt a minőségi munkavégzéshez.

Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. E mellett döntéshozatalnál súlyozottan figyelembe vesszük a további érdekelt felek mint cégtulajdonos, dolgozók, helyi önkormányzat, vagy a környezetünk érdekeit is. Üzletpolitikánk alapvető eleme, hogy szolgáltatásainkat optimális áron és magas színvonalon végezzük.

Ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése érdekében kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot alakítottunk ki és tartunk fenn szállítóinkkal és alvállalkozóinkkal.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

Termékpalettánk kialakításánál fontos szempont a környezettudatosság, melyre alapozva választottuk cégünk mottójának:

Bízzon a természetben!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp