Bízzon a természetben!

Őrizze meg egészségét biztonságos, minőségi, gyógynövény alapú gyógyhatású készítményekkel!

 

Napjainkban a gyógynövények alkalmazása reneszánszát éli, szaporodnak a gyógynövényeket forgalmazó szaküzletek és egyre többen ismerik fel áldásos hatásukat. Ma már nemcsak szárított formában juthatunk hozzá a különböző gyógynövényekhez, hanem könnyen adagolható tabletta vagy csepp formában is.

A Wörishofeni gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények gyógynövény alapú termékek, amelyeket szigorúan ellenőrzött körülmények között, a gyógyszergyártásban is alkalmazott GMP (Good Manufacturing Practice) előírásoknak megfelelően gyártanak Németországban – biztosítva ezzel a megbízható, állandó minőséget. A termékek már 25 éve elérhetőek Magyarországon!

 

A gyógynövények alkalmazása csak úgy biztonságos, ha megfelelő ismeretekkel rendelkezünk az adott növény hatásával, alkalmazhatóságával kapcsolatban. Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes szakember tanácsát kérni és mindig megbízható forrásból beszerezni a növényeket.

Fontos tudnunk, hogy csak akkor alkalmazzunk gyógynövényeket, ha olyan tüneteink vannak, amelyek nem igényelnek orvosi hozzáértést vagy felügyeletet, és nem szenvedünk semmilyen szervi betegségben. Ha bizonytalanok vagyunk, forduljunk orvoshoz, gyógyszerészhez. Fontos, hogy mindig pontosan tartsuk be a felhasználásra vonatkozó előírásokat.

 

A következőkben ajánlunk néhány gyógynövény alapú készítményt, amelyeket biztonsággal alkalmazhatunk.

Gyakran alakul ki székrekedés a rendszertelen evés vagy éppen a nagyobb folyadékveszteség miatt. Hashajtó hatásáról ismert a kutyabengekéreg, aloe, szenna. Ezeknek a növényeknek köszönheti a Darmpflege hashajtó, emésztést segítő hatását. Gyomorpanaszok, emésztési problémák, teltségérzet és felfúvódás esetén alkalmazható a Magenpflege tabletta, melynek növényi összetevői (ezerjófű, cickafarkfű, köménymag, fehér ürömfű, tárnicsgyökér) fokozzák a nyálelválasztást, valamint a gyomor- és bélnedv termelődését, továbbá gyulladásgátló, görcsoldó hatással rendelkeznek. Amennyiben epekő-, epehólyag-bántalom okozta panaszok lépnek fel, a Leber- und Gallenpflege tabletta nyújthat segítséget. A tabletta növényi összetevői – vérehulló fecskefű, jávai kurkuma gyökértörzs, párlófű, gyermekláncfű, feketeretek, kutyabengekéreg, katángkorógyökér – epehajtó, szélhajtó, emésztést elősegítő, étvágyjavító, baktériumok szaporodását gátló, gyulladáscsökkentő, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatásúak.

A Nervenpflege tabletta álmatlanság, ideges nyugtalanság, feszültség megszüntetésére alkalmas gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A tabletta növényi összetevői – macskagyökér, komlótoboz, orbáncfű, citromfű, cickafark, fagyöngy – feszültségoldó, nyugtató, belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, könnyebb elalvást biztosító hatásúak. Elalvás elősegítésére alkalomszerű használata javasolt (lefekvés előtt fél órával 3 tabletta), feszült állapot megszüntetésére kúraszerűen szedjük néhány hétig. Fontos felhívnunk azonban a figyelmet arra, hogy a tablettában található orbáncfű esetlegesen fényérzékenységet okozhat érzékeny bőrűek esetén. Tehát ne tartózkodjunk közvetlen napfényen, amennyiben a tablettát szedjük.

 

A termékek egészségpénztári számlára elszámolhatóak.

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp