LUUF® Torokpasztilla izlandi zuzmó + fehérmályva

20 db

2.139 Ft

Köhögési inger, az ezzel járó nyálkahártya-irritáció, rekedtség, hangszálak túlerőltetése és torokszárazság esetén. Magas hatóanyag-tartalom, kellemes bodza íz. Orvostechnikai eszköz.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Összetevők

izlandi zuzmó, fehérmályva
izlandi zuzmó
fehérmályva

Adagolás

Szükség szerint naponta többször 1 pasztillát elszopogatni, legfeljebb naponta 5 pasztilla elszopogatása javasolt. 3 éves kor felett ajánlott a félrenyelés veszélye miatt. Huzamosabb ideig is alkalmazható.

További információk

Száraz helyen, legfeljebb 25ºC-on tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó!

Ellenjavallatok

3 éves kor alatt a félrenyelés veszély miatt nem javasolt.

Termék leírása

A LUUF® torokpasztillában izlandi zuzmó és fehérmályvagyökér különlegesen magas hatóanyag-tartalmú kivonata található. A cukormentes pasztillák kellemes bodza ízűek, nem tartalmaznak színező- és tartósító anyagokat. A LUUF® torokpasztilla használata rekedtség és köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén ajánlott 3 éves kor felett. A hangszálak túlerőltetése esetén is jótékony hatású lehet, valamint száraz szobalevegő, erős cigarettafüst vagy káros környezeti hatás miatt kialault torokszárazság kezelésében nyújthat segítséget. A szopogató tabletta izlandizuzmó-tartalma elősegíti a nyálképzást, így játszik szerepet a köhögési inger csillapításában. Fruktóz-, laktóz- és gluténmentes. Nem tartalmaz mesterséges színező- és konzerválóanyagot.

Forgalmazó / Gyártó

Gyártó: MPC International S.A., Luxemburg