Milyen a jó „zöld” mosószer?

Naponta hallunk a klímaváltozás sokkoló hatásairól. A környezetvédők és a szakemberek régóta kongatják a vészharangokat, és lassan visszafordíthatatlan lesz a változás. Itt az ideje, hogy mi is tegyünk a környezetünkért! Ha csak egy kicsivel jobban odafigyelünk, átgondoltan, tudatosan, kis lépésekkel változtatunk szokásainkon, jelentősen csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.

Elsőként cseréljük mosószerünket környezetbarát termékekre, válasszuk a mosódiót a vegyi anyagoktól terhelt mosószerek alternatívájaként!

Mosódió? Az micsoda?

Ezt a kérdést már egyre ritkábban teszik fel Az Ázsiában honos szappanfa diószerű terméshéja felületaktív anyagot, szaponint tartalmaz, mely vízzel érintkezve hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, azaz remek természetes tisztítószer. A mosódió növényi eredetű, vegyszermentes, bőrbarát, 100%-ban természetes, lebomló, környezetkímélő, gazdaságos és hatékony mosó- és tisztítószer. A mosódió mindezen jó tulajdonságaiból kiindulva fejlesztettük ki a Dr.M mosódió termékcsaládot.

A környezetbarát választás

A Dr.M folyékony mosódió kiaknázza a szemes mosódió termés környezetbarát tulajdonságait. Klór- és foszfátmentes, nem tartalmaz szilikonolaj-származékokat, összetevői lebomlanak a környezetben. Könnyedén és kényelmesen használható gépi és kézi mosásra egyaránt. A gazdaságosság érdekében megdupláztuk a kiszerelést, a 2 literes, újrahasznosított (reciklált) csomagolású változatok akár 66 mosásra elegendők! Ha szívesen kipróbálnák a megújult csomagolású, finom, valódi illóolajat tartalmazó termékeket, úgy levendula, narancs és citromfű közül választhatnak.

A folyékony mosódió új generációs fejlesztése a Dr.M Folyékony mosódió next 3:1, mely nemcsak mosószer, hanem szálvédő és vasaláskönnyítő is egyben. Literes kiszerelése 33 mosásra elegendő. A next 3:1 hipoallergén, 100%-ban növényi tenzideket tartalmaz, illat-, színezék- és optikaifehérítő-mentes, továbbá nem tartalmaz enzimeket. A csomagolásához a környezeti szempontok érdekében 100%-ban újrahasznosított rPet flakont használtunk, így ez is igazi „zöld” választás.

Modern és innovatív fejlesztés a folyékony mosódió speciális, vízben oldódó kapszulás változata, melynek még egyszerűbb és gyorsabb a használata, hiszen a kapszulában a mosószer előre adagolt. Összetétele környezetkímélő, növényi alapú, a csomagolása lebomlik. Figyeljünk mosásnál a sorrendre: elsőként a kapszula kerüljön a mosógép dobjába, utána a szennyes, és indulhat a mosás!  A kapszula klór-, illat- és színezékmentes, nem tartalmaz konzerválószereket és szilikonolaj-származékot,

Fehérmosáshoz mindig használjunk fehérítő adalékot, mosószódát vagy oxigénes fehérítőt, mivel a mosódió tisztít, de nem fehérít.

Ha illatosítani szeretnénk a ruhákat, használjunk mosóparfümöt textilöblítő helyett. A zöld tea+ylang-ylang, friss és harmatcsepp illatban elérhető Dr.M Mosóparfüm gazdaságos, mindössze néhány csepp elegendő mosásonként, ugyanakkor hosszan tartó illatot kölcsönöz a frissen mosott ruháknak.

.

A mosódió természetes, környezetkímélő, gazdaságos és működik!

 

Ha háztartásunkban a zöldebb megoldások választását részesítjük előnyben, a Dr.M mosódió termékek használatával jó úton haladunk.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp